Hogyan dolgozunk

Jógázó Mars munkatársak egy irodában

Egyedi üzlet, egyedi történettel

Természetesen mindegyik cég más. Azonban azt gondoljuk, mi mégis egy kicsit másabbak vagyunk. Hogy miért? Mert a világ egyik vezető magánkézben lévő vállalataként rendkívüli mértékű szabadságot élvezünk abban, ahogyan működünk. Ez lehetővé teszi, hogy üzletvitelünk során döntéseinket szabadon hozzuk meg. Nálunk a remek emberek kiváló termékeket állíthatnak elő. Sőt, ennél is továbbmegyünk. Magas szintű felelősséget kínálunk, sokszínű lehetőséggel, beleértve a változtatás, fejlesztés lehetőségét is.

Világvezető márkák

Tizenegy márkánk több mint 1 milliárd dollárt ér és a világ vezetői vagyunk az állateledel és az édességek terén. Több mint 180 országban vagyunk jelen: 394 különböző helyszínen vannak irodáink vagy gyáraink világszerte. Erre bátran építkezhetsz, hogy a munkád valóban többet jelentsen számodra és a körülötted levőknek csakúgy, mint az egész világnak. A nálunk töltött idő éppen ezért jelenthet sokkal többet, mint azt valaha is gondoltad volna.

Alapelvekre épült üzlet

Minden az Öt alapelvre épül. Minőség, Felelősség, Kölcsönösség, Hatékonyság, Szabadság. Az elmúlt 100 évben ezek irányították utunkat. Mivel a cég magánkézben van, megengedhetjük, hogy többet jelentsenek, mint holmi reklámszövegek. Olyan értékek ezek, amelyek kiállták az idő próbáját és a jövőbe vezetnek.

Az alapelveink életre keltésével idézzük elő a pozitív változást.

Levél az elnöktől

mars.com:hungary:hu:careers at mars:how we work