Több, mint egy állás

Három Mars munkatárs kertészkedik a Los Angeles-i Seeds of Change kertben
A környezet és a helyi közösségek támogatása meghatározó szereppel bír a Mars üzletvitelében.

Kölcsönösen kifizetődő élmény.

Dolgozz! Ismerd meg ambícióid! Tapasztald meg, hogy az üzlet nem csak a profitról szól! Ez a Mars filozófiája. Adott a lehetőség valamennyi munkatársunk számára hogy a munkájából valóban többet hozzon ki saját maga, a körülötte lévők és a bolygó számára.

Mi kihívásokat jelentő, érdekes munkát ajánlunk. Biztosítjuk a remek munkához szükséges eszközöket, ráadásul melletted lesznek a lehető legjobb emberek készen arra, hogy segítsenek. Miközben új módszereket keresel az eredményesebb üzletvitelhez és nagyszerű karriert építesz, egy fejlett, fenntarthatóságra törekvő vállalat részese lehetsz.

Nálunk soha nem egyetlen személyről, vagy egyetlen projektről, vagy egyetlen márkáról van szó. Sokkal inkább arról hogyan tudod a rendelkezésedre álló eszközöket felhasználni a kölcsönös, hosszú távú haszon érdekében. Ötletekről van szó és ideálokról. Arról, hogy merünk kockáztatni, mert a siker ígérete jelenti, hogy mind prosperálunk! Az integritás és az ambíció keveréke teszi a Marsot igazán különleges munkahellyé és emiatt itt dolgozni valóban többet jelent egy egyszerű állásnál.

mars.com:hungary:hu:careers at mars:more than a job